CANON ImagePROGRAF iPF 8400 S – produs NOU fara consumabile (tonnere/capete)

5,500RON

Processing your request, Please wait....

Informatii suplimentare

Telefon0755501502

Echipamentul a fost utilizat doar pentru realizarea testelor la instalare!
iPF8400 este o imprimantă cu jet de cerneală cu pigmenţi în 12 culori pe bază de apă, care oferă productivitate mare, imprimare de calitate şi fiabilitate. Este ideală pentru medii de producţie, fotografice şi de verificare.
Beneficii
·Producţie de imprimate de 44” la înaltă calitate
·Utilizare simplă
·Hard disk de 250 GB
·Sistem de imprimare LUCIA EX în 12 culori
·Rezervoare de cerneală de înaltă productivitate, 330 ml sau 700 ml, cu înlocuire în timpul funcţionării
·Senzorul de culoare integrat garantează reproducerea omogenă şi precisă a culorilor
Specificaţii detaliate
Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imagePROGRAF iPF8400
Rezultate coerente de imprimare şi verificare de înaltă calitate
iPF8400 este concepută pentru profesioniştii artelor grafice cu imprimare de până la 44”. Această imprimantă format mare dispune de sistemul inovator Canon LUCIA EX cu jet de cerneală pe bază de pigmenţi în 12 culori, cu tehnologie de procesare a imaginii care oferă imprimate într-o gamă largă de culori, cu gradaţii fine, efect metalizat redus şi rezistenţă mare la zgârieturi. Utilizatorii se pot baza pe iPF8400 pentru o reproducere îmbunătăţită a negrului şi obţinerea de gradaţii în zonele întunecate, ce asigură o imprimare de calitate excepţională în aplicaţiile foto. Acurateţea textului şi a liniilor, precum şi armonia excelentă a culorilor fac această imprimantă ideală pentru aplicaţiile de verificare de înaltă precizie.
Versatilitate
iPF8400 este compatibilă cu sistemele de gestionare a culorilor bazate pe profil ICC şi colaborează perfect cu aplicaţii RIP terţe, acceptând aplicaţii de producţie, fotografie şi verificare. Imprimanta este compatibilă şi cu o gamă variată de tipuri de materiale.
Simplu de utilizat
Ecranul LCD mare, luminos şi uşor de citit permite operarea simplă a modelului iPF8400. O gamă de plug-inuri pentru Mac şi PC simplifică sarcinile obişnuite, precum manipularea, reglarea şi verificarea imaginilor, optimizarea calităţii acestora şi adăugarea marginilor. În plus, fluxurile de lucru care automatizează multe din aceste procese sunt uşor de configurat.
Productivitate maximă, durată de inactivitate minimă
iPF8400 dispune de un hard disk de 250 GB, care permite tipărirea foarte eficientă a lucrărilor complexe. Rezervoarele de cerneală de 330 ml sau 700 ml cu înlocuire în timpul funcţionării permit înlocuirea cartuşelor de cerneală fără întreruperea tipăririi, pentru productivitate maximă.
Gestionare eficientă a costurilor
Costurile fiecărei lucrări se monitorizează uşor cu software-ul integrat de gestionare a costurilor imprimantei iPF8400, care permite utilizatorilor să calculeze rata de recuperare a investiţiei.
Valoare adăugată
Software-ul cu valoare adăugată oferit în dotarea standard este relevant pentru o gamă de aplicaţii de la fotografia profesională până la imprimarea internă de postere

Tel 0755501502

ID anunt: 6655c8b8c492e74f

GPBDV

Proprietar anunt Membru din: 15 martie 2019

Contacteaza proprietarul

Contacteaza proprietarul

Complete the form below to send a message to this owner.