Vanzare carusel serigrafic NOU!

4500 lei€

Processing your request, Please wait....

Masa serigrafica manuala cu doua posturi si patru culori, cu dimensiunea postului de 55x45cm este ideala pentru imprimeurile suprapuse ce alcatuiesc o imagine complexa.

Este destinata industriei publicitare si industriei textile, pentru personalizarea tricourilor, fete de perna, sacose, genti de voiaj sau de mana, cu logo, text sau imagine pana la dimensiunile 55×45 cm.

Sitele de imprimare se pot roti independent una fata de cealalata astfel facilitand proiectul Dvs. si totodata va usureaza munca in utilizarea mesei serigrafice. Suportul special conceput din otel ajuta caruselul sa fie stabil, de asemenea se poate ajusta pe inaltime sus/jos pana la 3 cm, pentru diferita materiale si pentru diferite proceduri ce ajuta imprimeurile suprapuse.
Printati cate 2 printuri simultan, la o singura culoare se poate bloca si puteti face pana la 500-600 tricouri pe ora in functie de pricepere si dorinta de munca.
Compacte, facute complet din metal, mesele de serigrafie cu doua posturi si 4 culori sunt fiabile, au un design ergonomic si nu ocupa mult spatiu.
La cerere se pot trimite fotografii si detalii despre masa si proceduri pentru screen print.
NOU! – se poate folosi si pentru serii mici(2-10 buc) fara costuri suplimentare.
Pe stoc 2 buc – noi noute.
0723 188326 sau office@r-p.ro
www.r-p.ro

ID anunt: 7450e606f20aaff

Rapid Print

Proprietar anunt Membru din: 15 iulie 2011

Contacteaza proprietarul

Contacteaza proprietarul

Complete the form below to send a message to this owner.